lördag 27 juni 2009

Dåligt

Haxzo är dålig, riktigt dålig. Imorgon är det tre veckor utan smärtstillande och det har visat sig att han inte klarar sig utan tabletterna. Det märks tydligt att han har ont och det gör ont i mig att se honom gå så dåligt. Han har självklart bättre dagar men det är bara att fortsätta med Metacam om han ska ha ett värdigt liv. Hujja, vad jag blir frustrerad, han har ju inte ens hunnit fylla fyra år ännu, jag känner mig helt maktlös.

5 kommentarer:

  1. Men fy vad trist...
    Att det ska finnas så himla mkt sjukdomar. Det är guld värt med en frisk hund, börjar inse att det inte går att ta för givet... =(

    SvaraRadera
  2. Usch vad trist! Det låter inget vidare. Det är inte kul när djuren mår dåligt. Man får försöka ta tillvara dom dagarna det är bra.
    Inte lätt...förstår det.
    Ha det gott,
    hälsningar från Heroz och Higginz med sin flock.

    SvaraRadera
  3. Känner alltförväl igen mig i det du skriver. Det är jobbigt med en hund som inte mår bra. Det är 1,5 år sedan vi gick igenom samma sak (fast vi hade inget lyckligt slut), och jag saknar hunden oerhört mycket fortfarande.

    SvaraRadera
  4. Oj Carina; ser först nu ditt inlägg!
    Det är ett ELÄNDE med dåliga ryggar! Det försätter ägaren i en enorm frustration. Ett plus iaf för dig är att du varit helt öppen med Haxzoz dåliga rygg; det hjälper dig så du inte vänder alla känslor inåt - och det hjälper förhoppningsvis schäfern som brukshund.

    SvaraRadera
  5. Ville bara tacka dig för allt du skrivit i din blogg. Jag har en hund som diagnosticerades med spondylos i fredags och allt känns smått kaosartat just nu. Att läsa om andras upplevelser hjälper otroligt mycket - så tack, igen för dina ord.
    / Lilli

    SvaraRadera