onsdag 22 oktober 2008

Välkomna

Jag hälsar alla nya besökare välkomna och påpekar att alla får lämna meddelande och ni får vara anonyma. Jag tackar för all information som kommer in och håller på en en sammanställning. Jag publicerar den så snart jag fått ihop första delen.

6 kommentarer:

  1. Ackes klåda kan vara en allergi; kanske utlöst av nedsatt allm tillstånd pga spondylosen/diskbråcket...
    ...eller så kan det vara nervpåverkan på huden.

    Så det är alltså inte "bara" spondylosen som besvärar en hund med ryggproblem!

    SvaraRadera
  2. http://www.doggyrapport.se/doggyrapport/08/rapport0208.pdf

    Intressant läsning från Strömsholms vet.Kan inte fylla namnet på annat vis, sökte på spondylos(för min egen del) o fann denna rapport(länk) samt din sida under om Haxso - Hälsning Rita med Bc Speedo - spodylos drabbad han också.

    SvaraRadera
  3. Fick inte med pdf ska var de efter 0280.pdf

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ville bara säga samma sak som jag skrev åt Maggan, starkt och bra gjort av dig att vara öppen med Haxzos problem. Det behövs fler schäferägare (ja hundägare i allmänhet) som är öppna och ärliga för annars kommer ju inte problemen fram i ljuset - man kan inte försöka göra något åt dem.
    Kram från Elisabeth och pudelgänget

    SvaraRadera
  5. hejsan gumman... uffa vad jag tycker synd om dig nu... stor kram från mig och jänta ska ni få, både du och häxo... klart som korvspad at du tycker om häxo och alltid har gjort det... herregud...
    som sagt, fortsätt säga sanningar, och fortsätt älska dina hundar. vi gör alla fel, vi kan inte se allt och vi kna inte heller göra så att unden får denna sjukdom.../lillemor

    SvaraRadera
  6. Hej på er.
    Jag hoppas att du får in lite stamtavlor på hundar som konstaterats ha spondylos, kanske man kan finna ett samband eller bara lite info om samma linjer finns i dom hundarna.

    Det är ju som sagt inte bara en linje som lämnar, så är det någon som skulle kunna tänka sig skicka kopior?

    Kanska jag är ute och cyklar, men man kan ju göra detta anonymt, du (Carina) behöver ju inte skriva vilka hundar stamtavlorna är utskrivna på, utan kanske bara ge oss hintar om du ser ett samband.

    Bara jag som skulle vilja veta lite.

    SvaraRadera